fbpx
, ,

Bicikl Le Grand Lille 1 D 26 plava

Dostupnost:

Na zalihi


451,30 s PDV-om

 • Lille je prekrasan grad smješten u sjevernoj Francuskoj. To je također bicikl dizajniran za svaku žensku stanovnicu velikog grada. Uvijek zauzet, uvijek radi velikom brzinom. LeGrand Lille 2 dizajniran je da udovolji vašim potrebama i pomogne vam u svakodnevnim poslovima. Bilo da se sastajete s prijateljem u kafiću ili žurite na važan poslovni sastanak u centru grada, Lille 2 uvijek će biti s vama.

  LeGrand Lille 2 ima aluminijski okvir s čeličnom vilicom. Ova kombinacija osigurava malu težinu bicikla i izvrsna svojstva apsorpcije udara u vožnji cestama loše kvalitete. Stražnji mjenjač koji radi sa 6 stupnjeva prijenosa pomoći će vam da prilagodite brzinu trenutnom terenu, a v-kočnice učinkovito će zaustaviti bicikl u svim uvjetima. Uspravni položaj tijekom vožnje pomoći će vam da vidite opasnosti koje vrebaju grad, dok će štitnik lanca i puni blatnici zaštititi vašu odjeću od oštećenja. Veliki 28-inčni kotači pomoći će vam da prevladate prepreke poput rubnika, a široke gume pridonijet će stabilnosti bicikla tijekom vožnje.

  LeGrand Lille 2 opremljen je stražnjim prtljažnikom koji olakšava nošenje dodatnih predmeta, kao i postoljem kada želite parkirati bicikl.

  Okvir: Aluminij
  Gume: 28″X1,75″ MITAS
  Stražnja kočnica: V-BRAKE ALLOY
  Prednja kočnica: V-BRAKE ALLOY
  Brzina: 6
  Sjedalo: LIGHT FOAM
  Gripovi: SYNTHETIC LEATHER
  Masa: 17.500
boja

Plava

Kočnice

Spol

Veličina kotača

Vrsta proizvoda

Odaberi veličinu