fbpx

Energetska čokoladica 6d Energy Cake 44g čokolada

6d
Dostupnost:

Na zalihi


2,20 s PDV-om

Na zalihi


Sve serije proizvoda testirane su i certificirane od strane ovlaštenog laboratorija da ne sadrže zabranjene tvari.

6d Sports Nutrition Energy Cake lako su probavljive energetske pločice. Sadrže posebnu matricu ugljikohidrata u omjeru 2:1 i natrij koji podržava hidrataciju tijekom treninga ili utakmice.

Svaka pločica Energy Cake sadrži 31 g ugljikohidrata iz glukoze i fruktoze u omjeru 2:1. Zahvaljujući omjeru 2:1 tijelo može apsorbirati do 90 g ugljikohidrata na sat bez probavnih problema. 6d Sports Nutrition Energy Cake je ukusna energetska pločica za brzu opskrbu ugljikohidratima i natrijem prije i tijekom treninga ili utakmica.

Energetske pločice se koriste za brzu i lako probavljivu opskrbu energijom tijekom bavljenja sportom (izdržljivosti). Pločice s visokim udjelom proteina, masti i vlakana usporavaju pražnjenje želuca, a time i brzinu apsorpcije željenog izvora energije (ugljikohidrata) tijekom treninga ili natjecanja. Osim toga, takve pločice često uzrokuju osjećaj sitosti i probavne probleme.

6d Energy Cake karakterizira nizak udio proteina i vlakana uz umjeren udio masti. Pločice su lako probavljive i bogate ugljikohidratima. Zbog svoje meke teksture, energetska pločica je kompaktan izvor energije koji se lako žvače čak i po hladnom vremenu. Energetska pločica je idealan izbor za korištenje prije i tijekom treninga ili natjecanja. Može se koristiti i umjesto energetskih gelova.

Za razliku od većine drugih energetskih pločica, 6d Energy Cake također sadrži 141 mg natrija. Dodatak natrija omogućuje brzu nadoknadu zaliha soli u tijelu. To je posebno važno za sportaše koji se pojačano znoje i izlučuju velike količine soli, što je posebno izraženo u vrućem okruženju.

Energetska pločica je idealan dodatak za sve koji trebaju brzo dostupnu energiju izravno prije ili tijekom vježbanja u hladnom vremenu i vrućini.

Upotreba:

Koristite 2-4 komada Energy Cake (44-88g) po satu vježbanja, ovisno o trajanju i intenzitetu vježbanja.

Zbog visoke koncentracije ugljikohidrata (šećera) i natrija preporuča se 6d ENERGY CAKE uvijek koristiti u kombinaciji s vodom. Ovo osigurava dobru apsorpciju i smanjuje rizik od gastrointestinalnih tegoba tijekom vježbanja.

Čokolada:

Fruktozni sirup, dekstroza monohidrat, raženo brašno, komadići tamne čokolade 9% (šećer, kakao masa, nemasni kakao prah, kakao maslac, dekstroza, emulgator (suncokretov lecitin)), voda, sredstva za dizanje (natrijev hidrogenkarbonat, dinatrijev difosfat), sol, začini. Sadrži cimet. Može sadržavati tragove mlijeka i orašastih plodova.

Nutricionističke vrijednosti100gpločica (44g)
Energetska vrijednost349 kcal154 kcal
Masti4.4g1.9g
Ugljikohidrati73g32g
od kojih šećeri48g21g
Bjelančevine2.9g1.3g
Sol0.78g0.34g

*141 mg natrija

SKU: 114503 Kategorija:
brands

Vrsta proizvoda