fbpx

Energetski gel Soccer Supplement Focus90 70g limun

Soccer Supplement
Dostupnost:

Na zalihi


2,60 s PDV-om

Na zalihi


Sve serije proizvoda testirane su i certificirane od strane ovlaštenog laboratorija da ne sadrže zabranjene tvari.

Soccer Supplement – Focus90 su energetski gelovi posebno dizajnirani za timske sportove. Poseban sastav energetskih gelova omogućuje povećanje performansi, izdržljivosti, koncentracije i eksplozivnosti. S gelovima ste optimalno pripremljeni od prve minute. Svaki gel sadrži omjer od 20 g ugljikohidrata iz dekstroze i fruktoze. Istraživanja su pokazala da tijelo apsorbira dvostruku matricu ugljikohidrata brže od ugljikohidrata iz jednog izvora, dajući vam energiju kada vam je najpotrebnija. Ugljikohidratna matrica omogućuje izuzetno brzu opskrbu energijom. Energetske gelove Focus90 razvili su vodeći nogometni nutricionisti u suradnji s vrhunskim nogometašima.

Energetski gelovi Focus90 sadrže 200 mg kofeina, 3000 mg beta-alanina i 6000 mg citrulina. Studije pokazuju da suplementacija kofeinom pridonosi povećanju snage, performansi i fokusa. Studije su također pokazale da konzumacija kofeina prije utakmice poboljšava izdržljivost kod nogometa i ostalih momčadskih (loptačkih) sportova, učinkovitost skakanja, točnost dodavanja, kognitivne sposobnosti, koncentraciju i donošenje odluka.

Beta-alanin je idealan dodatak za sve koji moraju izvoditi intenzivna opterećenja u trajanju od 0,5 do 10 minuta (sportaši, veslači, plivači), za bicikliste koji su izloženi dugotrajnim opterećenjima visokog intenziteta te za timske sportaše (nogometaši, košarkaši, rukometaši) koji moraju ponavljati sprinteve tijekom treninga ili utakmice. L-citrulin malat je prekursor dušikovog oksida i pozitivno djeluje na širenje arterija što omogućuje bolji protok krvi u tijelu. Povećan protok krvi u tijelu dovodi do povećane opskrbe mišića kisikom i hranjivim tvarima, što je posebno važno za sportaše koji se bave izdržljivošću. Povećana razina kisika također pomaže u snižavanju krvnog tlaka i uklanjanju laktata i amonijaka iz tijela.

Izotonični energetski gelovi ne zahtijevaju dodatnu vodu pri konzumiranju.

1. TEKUĆA KONZISTENCIJA ZA LAKŠE I BRŽE NANOŠENJE TIJEKOM INTENZIVNOG TRENINGA.
2. SADRŽE PRIRODNE AROME.
3. IZNIMNO BRZA APSORPCIJA I OPSKRBA ENERGIJOM.
4. LAKO PROBAVLJIV I NE OPTEREĆUJE ŽELUDAC.
5. ZA KORIŠTENJE U TOPLOM I HLADNOM VREMENU.
6. 20 – 25 G UGLJIKOHIDRATA PO GELU.

Upotreba:

Uzmite jedan Focus90® gel otprilike 30 minuta prije početka.

Sastav:

Voda, dekstroza, citrulin malat, fruktoza, beta alanin, prirodna aroma, zgušnjivač (karboksimetil celulozna guma, ksantan guma), bezvodni kofein, konzervans (kalijev sorbat), sladilo (sukraloza).

Nutricionističke vrijednosti100g gel (70g)
Energetska vrijednost117 kcal82 kcal
Masti0g0g
Ugljikohidrati29.1g20.4g
od kojih šećeri28.7g20.1g
Bjelančevine0g0g
Sol0g0g

 

DRUGI SASTOJCI:

Sastojcina 70g
Beta alanin3000mg
Citrulin malat6000mg
Kofein200mg
Kalij18mg
SKU: 114498 Kategorija:
brands

Vrsta proizvoda