fbpx

FE Optygen HP 2020 120 kapsula

First Endurance
Dostupnost:

Nema na zalihi


860,00kn (~ 114,32 €) s PDV-om

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Već od 95,56 Kn
Vaša mjesečna rata
Izračun rate
Jednostavna kupovina na rate
Želim što niži iznos rate
9 x 95,56 Kn
Želim otplatiti što prije
3 x 286,67 Kn
Želim sam odabarati broj rata
3 x 286,67 Kn

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate u košarici odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja. Informativni izračun ne uključuje troškove procjene rizika.

Nema na zalihi

 • Optygen je namjenjen upravo kao suplement u ovakvim situacijama. Glavni sastojak optygena je optimalna kombinacija biljnih ekstrakata rodiole i kordicepsa uz dodatak BETA- ALANINA koji izravno djeluju na adaptaciju promjenjivih uvjeta, bilo da se radi o treningu, natjecanju, promjeni vremenske zone ili promjeni nadmorske visine. Osim kombinacije biljnih ekstrakata i beta-alanina u optygenu još nalazimo ( krom, kalcij-piruvat, natrij-fosfat, kalij-fosfat, ribozu i adenozin), koji nam izravno poboljšavaju i reguliraju inzulinski odziv, kvalitetu glikolize i ciklusa limunske kiseline kao osnovu kvalitetne proizvodnje energije (ATP).

  Optygen je namjenjen sportašima, kod kojih se traži veća fizička izdržljivost i maksimalno opterećenje, odnosno preporućuje se kod sportova snage i izdržljivosti (borilački sportovi, nogomet, tenis, rukomet, vaterpolo, hokej, trčanje 800 m i 1500 m, plivanje 400 m, veslanje ). Kod takvih sportaša povećava se unos i potreba za kisikom i zbog toga se preporućuje kontinuirano uzimanje Optygena. Kontinuiranim uzimanjen Optygena dobivate efekt “mini visinskih priprema”.

   

  Zašto uzimati OPTYGEN?

  1. povećava VO2

  2. povećava mogućnost organizma za prilagodbu višim stupnjevima napora

  3. povećava aerobne sposobnosti i smanjuje nastanak mliječne kiseline (anaerobni produkt razgradnje glukoze)

   

  Kako će mi OPTYGENHP pomoći?

  1. prolongira nastanak umora

  2. pospješuje anaerobnu izdržljivost

  3. 30-50 % povećanje unosa kisika

  4. povećava proizvodnju i iskoristivost ATP oko 45%

SKU: 133-108200 Kategorija:
brands

Vrsta proizvoda