fbpx
-20%
, , , ,

Garmin Edge 1040

GARMIN
Dostupnost:

Nema na zalihi


Isporuka 3-5 radnih dana

Najniža cijena u 30 dana: 630,00 s PDV-om
Snižena cijena: 504,00 s PDV-om

Nema na zalihi

OPREMLJEN BROJNIM FUNKCIJAMA ZA PERFORMANSE
Biciklirajte bez prestanka uz vrhunsko GPS biciklističko računalo na koje se možete osloniti kad vam je najpotrebnije. Edge 1040 spreman je za svaku vožnju, bilo da se radi o sporednim šljunčanim stazama ili legendarnim uzbrdicama.

VRHUNAC PERFORMANSI.

PODACI O IZDRŽLJIVOSTI
Saznajte informacije o svojoj izdržljivosti dok se vozite kako biste znali koliko vam je snage preostalo.

BICIKLISTIČKA KONDICIJA I ZAHTJEVNOST STAZE
Saznajte svoje jače biciklističke strane, usredotočite se na poboljšanje i pripremite se na zahtjevnost određene staze.

VODIČ ZA SNAGU
Preporučeni ciljevi snage pomažu vam da bolje trenirate na stazi.

KONTINUIRANO PRAĆENJE PERFORMANSI
Dobit ćete bolji uvid u odgovor vašeg tijela na treniranje. Pratite Maksimalni VO2, vrijeme oporavka, opterećenje treniranja, fokus opterećenja treniranja i još mnogo toga.

STATUS TRENIRANJA
Koliko je učinkovit vaš trening? Automatski procijenite svoja posljednja vježbanja i indikatore performansi da biste saznali trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste u fazi pretreniranosti.

PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA
Uživajte u vođenom treniranju koje se temelji na vašoj razini kondicije i primajte prijedloge za vožnju dana na temelju vašeg trenutačnog opterećenja treniranja i maksimalnog VO2.

SINKRONIZIRAJTE PLANOVE TRENIRANJA
Nabavite svoje planove treniranja u zatvorenom i na otvorenom u aplikaciji Garmin Connect™ na pametnom uređaju ili jednostavno sinkronizirajte Edge s drugim aplikacijama, uključujući aplikaciju TrainingPeaks®. Uz to ćete dobivati upite da dovršite propuštene treninge.

AKLIMATIZACIJE NA TEMPERATURU I NADMORSKU VISINU
Pripremite se za svako okruženje. Saznajte kako vam se tijelo ponaša u različitim okruženjima praćenjem aklimatizacije na više temperature i veću nadmorsku visinu.

FUNKCIJA CLIMBPRO
Automatski pregledajte preostali uspon i nagib kada se penjete rutom ili stazom. To vam pomaže u mjerenju napora i praćenju patnje koja vam preostaje. Možete čak spremiti i svoje uspone za pregled poslije vožnje na uređaju ili u aplikaciji Garmin Connect.

UPOZORENJA NA PREHRANU I HIDRACIJU
Dobivajte potrebne informacije kako biste imali dovoljno energije iz kilometra u kilometar. Edge 1040 obavijestit će vas kad dođe vrijeme za hidraciju ili jelo.

DINAMIKA BICIKLIRANJA
Iskoristite napredno mjerenje parametara bicikliranja osmišljena da vam pruže uvid u promjenu vaših performansi na temelju promjenjivih uvjeta poput položaja, postavki bicikla, trajanja vožnje i drugih uvjeta.

MTB DINAMIKA
Pratite legendarne pojedinosti o svakoj vožnji uz mjerenja parametara brdskog biciklizma kao što su broj skokova, udaljenost skoka i vrijeme u zraku.

TEŽINA I TOK
Težina ocjenjuje težinu vožnje s pomoću GPS-a, elevacije i drugih podataka. Tok mjeri s kolikom se lakoćom spuštate niz stazu i pruža vam rezultat koji ćete nadmašiti idući put.

DULJE TRAJANJE BATERIJE
Na uređaju Edge 1040 baterija traje do 35 sati čak i uz intenzivnu upotrebu i do 70 sati u načinu rada za uštedu energije. Trajanje baterije dodatno se udvostručuje uz opcionalni komplet baterija Garmin Charge™.

PRONAĐITE VIŠE OD RUTA.

VIŠESTRUKI GNSS
Uz GNSS tehnologiju s više frekvencijskih pojaseva dobivate još preciznije određivanje položaja i bolju pokrivenost čak i u najizazovnijim okruženjima.

KARTE ZA ODREĐENU VRSTU VOŽNJE
Vozite kao da ste na svom terenu bez obzira na vrstu bicikla, s poboljšanim kartama na kojima su istaknute popularne ceste i staze te pretražive točke interesa.

TRAILFORKS APLIKACIJA
Uz podatke o rutabilnim stazama za brdski biciklizam u cijelom svijetu i Trailforks točke interesa možete jednostavno tražiti staze izravno na svom Edge uređaju. Ili preuzmite aplikaciju Trailforks kako biste svoje planirane rute prenijeli s web-mjesta Trailforks.

NAČIN RADA FORKSIGHT
Ovaj način rada automatski prikazuje nadolazeća račvanja na stazi i pruža vam orijentaciju prikazivanjem mjesta na kojem se nalazite unutar mreže staza.

UPUTA SKRETANJE-PO-SKRETANJE
Nikada se nemojte izgubiti uz upute skretanje-po-skretanje i upozorenja koja vas obavještavaju o nadolazećim skretanjima.

PONOVNI IZRAČUN IZVAN RUTE
Pauzirajte navođenje rutom i obavijesti van rute kada poželite skrenuti sa staze i istraživati. Kada ste spremni za povratak na stazu, Edge 1040 Solar pokazat će vam put.

KOMPATIBILNOST SA SUSTAVOM SHIMANO STEPS ZA EBIKE
Pregledavajte namjenski zaslon sa statusom za eBike, podatkovna polja i podršku za status sustava i poruke upozorenja. Moći ćete vidjeti i razinu pomoći, položaj brzine, preostali kapacitet baterije i još mnogo toga tijekom vožnje.

ZAŠTITITE SEBE I SVOJ BICIKL.

KOMPATIBILNOST S INREACH® UREĐAJEM
Ostanite povezani gdje god se vozili uparivanjem uređaja Edge s kompatibilnim inReach uređajem. Pregledavajte poruke i odgovarajte na njih, dijelite podatke o putu i aktivirajte interaktivna SOS upozorenja.

VARIA™ KOMPATIBILNOST
Uparite biciklističko računalo Edge 1040 Varia stražnjim radar svjetlom kako biste s lakoćom mogli vidjeti i biti viđeni.

PREPOZNAVANJE NEZGODA
Ovaj Edge automatski šalje poruku s vašom lokacijom prethodno učitanim kontaktima u hitnim slučajevima ako otkrije nezgodu.

ALARM ZA BICIKL
Alarm za bicikl zaštićen PIN-om na vašem će vas pametnom telefonu obavijestiti ako se vaš bicikl pomakne kad odete po vodu ili se negdje zaustavite za odmor.

GRUPNO RAZMJENJIVANJE PORUKA
Ostanite povezani s drugim biciklistima kada se odvojite od skupine.

FUNKCIJA GROUPTRACK
Pratite svoje biciklističke suputnike čak i kad vam se izgube iz vida i omogućite im da oni prate vas. GroupTrack može istovremeno pratiti do 50 vaših prijatelja. Jednostavno pogledajte zaslon i pregledajte ažurirane podatke.

POVEŽITE SE.

PAMETNE OBAVIJESTI
Primajte poruke i upozorenja izravno na svoj Edge dok je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom.

SINKRONIZACIJA S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT
Aplikacija Garmin Connect dom je uspješne online zajednice u kojoj se aktivni ljudi povezuju i natječu te čak i dijele svoje uspjehe putem društvenih medija.

CONNECT IQ™ TRGOVINA
Preuzmite prilagođena podatkovna polja, aplikacije i widgete iz naše Connect IQ Store trgovine preuzete na vaš kompatibilni pametni telefon.

KOMPATIBILNOST S PAMETNIM TRENAŽEROM
Uparite Edge 1040 sa svojim trenažerom Tacx® i moći ćete biciklirati kada god i gdje god poželite.

AUTOMATSKO POSTAVLJANJE
Budite spremni za vožnju za nekoliko sekundi umjesto da gubite vrijeme na konfiguraciju postavki. Iskoristite prethodno popunjene, prilagođene profile za vožnju koji se temelje na prethodnom biciklističkom računalu Edge, vrstama vožnje ili senzorima. Na uređaju Edge možete upravljati profilima vožnje izravno s uređaja ili kompatibilnog pametnog telefona.

brands

Vrsta proizvoda