fbpx
, ,

GARMIN EDGE 830 SENZOR BUNDLE

GARMIN
Dostupnost:

Na zalihi


3.900,00kn (~ 518,48 €) s PDV-om

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Već od 162,50 Kn
Vaša mjesečna rata
Izračun rate
Jednostavna kupovina na rate
Želim što niži iznos rate
24 x 162,50 Kn
Želim otplatiti što prije
3 x 1.300,00 Kn
Želim sam odabarati broj rata
3 x 1.300,00 Kn

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate u košarici odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja. Informativni izračun ne uključuje troškove procjene rizika.

Na zalihi

Biciklističko računalo za praćenje performansi s GPS-om i kartama te dodirnim zaslonom.

Kontinuirano praćenje performansi pruža vam uvid u vaš maksimalni VO2, oporavak, fokus na ravnotežu treninga, aklimatizaciju na više temperature i veću nadmorsku visinu, prehranu, hidraciju i još mnogo toga.
Sigurnosne funkcije za bicikliste uključuju novi alarm za bicikl, grupno razmjenjivanje poruka i praćenje, prepoznavanje nezgoda i kompatibilnost s Varia™ stražnjim radarom i svjetlima, tako da možete vidjeti i biti viđeni.
Sadržava Garmin biciklističku kartu pogodnu za izradu ruta na temelju popularnosti – koja vam pomaže da vozite kao lokalni stanovnik – uz izradu ruta na uređaju, ponovno izračunavanje izvan rute i povratak na početnu točku; model za brdski biciklizam sadržava integrirane podatke aplikacije Trailforks, uključujući ocjene težine staza.
Prilagodite uređaj besplatnim aplikacijama, widgetima i podatkovnim poljima iz trgovine Connect IQ™.
MTB dinamika prati broj skokova, udaljenost skokova i vrijeme u zraku, kao i težinu (mjeru težine vožnje) i tok koji prati lakoću vašeg spuštanja nizbrdo, kako biste idući put imali konkretan rezultat koji možete nadmašiti.
Trajanje baterije: do 20 sati uz uključen GPS, uz mogućnost produljenja trajanja na 40 sati uz opcionalnu bateriju Garmin Charge™ ili u načinu štednje baterije.

brands

Vrsta proizvoda