fbpx
,

GIANT Connect Upright sjedalo, crna/crvena boja

Giant
Dostupnost:

Nema na zalihi


19,91 s PDV-om

Nema na zalihi

• DYNAMIC CYCLING FIT TEHNOLOGIJA

Neumorne biciklističke vožnje vape za savršenom pozicijom sjedenja. Dinamika odnosa zdjelične kosti vozača i sjedala tijekom pedaliranja temeljna je postavka za otkrivanje savršene pozicije. Filozofija te dinamike nastoji pronaći idealnu vozačevu poziciju za udobnu i brzu vožnju.
Upright, nagib zdjelice podrazumjeva uspravan položaj vozača, zdjelica je u prednjem položaju dok je pritisak koncentriran na stražnji dio sjedala. Sva kompresija slijeva se na dvije stražnje točke sjedala.
Forward, nagib zdjelice podrazumjeva vozačev položaj tijekom kojeg je težina koncentrirana na prednji i centralni dio sjedala. Zdjelična kost okrenuta je tako da je pritisak koncentriran na prednji i centralni dio sjedala.

• PARTICLE FLOW TECHNOLOGY
Izuzetno lagane, slobodne i lebdeće čestice umetnute su u dva odvojena džepića u samoj strukturi sjedala. Slobodne granule jastučića ublažavaju pritisak u zoni njegove najveće koncentracije. Svrha im je osigurati komfor reduciranjem točaka pritisaka koje vode do boli i neugode.
Sjedalo se sastoji od baze, nakon koje dolazi tehnologija posebnih čestica, pjena te završna zaštita sjedala.
Tradicionalna pjena, sastavni je dio većine sjedala, a tehnologija posebnih čestica osigurava prilagodbu pjene vozačevom tijelu.