fbpx
,

GIANT DELIVERY E+ WHITE 2022

Giant
Dostupnost:

Nema na zalihi


3.318,07 (25.000,00 kn) s PDV-om

Nema na zalihi

Giant je razvio novi specijalni e-bicikl za dostavu – Delivery E+.

Giant Delivery bicikl za dostavu dolazi s aluminijskim okvirom, BeltDrive remenskim pogonom s minimalnom potrebom održavanja te širokim gumama za veću stabilnost i udobnost. Sadrži integrirani kontroler s LED indikatorima i savršen je e-bicikl za osobnu te poslovnu upotrebu.

Zahvaljujući moćnom središnjem motoru Yamaha SyncDrive Sport 70nm, pouzdanim hidrauličnim disk kočnicama i snažnoj bateriji kapaciteta 500Wh,  e-bicikl može izdržati vrlo intenzivnu i čestu upotrebu te je nesumnjivo jedan od najboljih rješenja kada je u pitanju dostava. Ovaj bicikl nije popularan samo u restoranima i tvrtkama koje dostavljaju hranu, već i među kurirskim i dostavnim tvrtkama.

Giant Delivery može se nadograditi raznim dodacima poput dodatnih EnergyPak baterija ili prednjeg i stražnjeg nosača tereta.

  • Motor GIANT SYNCDRIVE SPORT (250W) 
    Kompaktni SyncDrive Sport motor podešen je za vrhunske i tihe performanse te sadrži tehnologiju Smart Assist koja izračunava količinu zakretnog momenta, kadencu, nagib i brzinu te pomoću tih vrijednosti prilagođava količinu snage motora koja je potrebna vozaču. Idealan je izbor za vozače koji traže svestrani e-bicikl te pruža visoke performanse čak i pri malim brzinama.
  • GIANT EnergyPak integrirana baterija od 500 Wh
    Litijeva baterija  dizajnirana za Giant Liv e-bicikle tako da je njena fuzija s okvirom bicikla uredna i elegantna. Može se puniti i izravno u okviru te dvojeno nakon uklanjanja. Napredni BMS (sustav za upravljanje baterijama) optimizira performanse punjenja kontinuiranom komunikacijom između baterije i punjača. Punjenje do 80% kapaciteta traje samo 2:45 sata, a do 100% potrebno je 5 sati.

Specifikacija

MotorGiant SyncDrive Sport, powered by Yamaha
BaterijaGiant EnergyPak 500Wh
PunjačGiant EnergyPak 6A Smart punjač
Display (zaslon)Giant RideControl One SG
OkvirAluxX SL aluminij
VilicaAluminijska
Lula volanaAluminijska
VolanAluminijski
KočniceTektro HD-M275
PogonGates Carbon Drive GX
PedaleAlu
LanacRemen
GlavčineGiant aluminijske
Obruči / KotačiRyde Andra 40, 32 rupe
ŽbiceSapim
Vanjske gumeSuperMoto X, 26×2.4, reflektirajuće
SjedaloSelle Royal Rio City
Cijev sjedalaAluminijska, 30.9
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 99012287 Kategorije: ,
boja

Plava

Kočnice

Kolekcija

brands

Materijal okvira

Spol

Suspenzija

Vrsta proizvoda