fbpx
-25%
, , , ,

Guma Pirelli Cinturato™ Gravel RC Classic 700x40C (40-622) TLR

Pirelli
Dostupnost:

Na zalihi


Najniža cijena u 30 dana: 69,90 s PDV-om
Snižena cijena: 52,43 s PDV-om

Na zalihi

  • 700x40C (40-622)
  • 60 TPI
  • SpeedGRIP
  • TechWall Gravel
Cinturato™ Gravel RC je guma specifična za utrke po šljunku, koja je razvijena na temelju Pirelli iskustva u najvećim natjecanjima diljem svijeta i povratnih informacija profesionalnih sportaša. Dizajn gaznog sloja je inspiriran modelom Scorpion™ XC RC, s fokusom na dvije ključne značajke: veću prosječnu brzinu na ravnim i brzim dionicama te poboljšano lateralno prianjanje pri skretanju izvan ceste. Cinturato™ Gravel RC kompatibilan je s felgama bez kukice prema ETRTO standardu s maksimalnim tlakom od 5 bara/73 psi.

SPOJ, KUĆIŠTE, TEHNOLOGIJE
Koja je tajna Pirelli guma? Pogledajmo neke od tehnologija izvedenih iz motosporta primijenjenih na Pirelli biciklističke gume

SPOJ

SpeedGRIP Compound je gumena formulacija specifična za šljunak nastala iz iskustva Pirellija u Svjetskom prvenstvu u reliju gdje su performanse brzine i prianjanja na cesti i izvan nje presudne. Ova se kemijska formulacija oslanja na polimernu matricu SmartGRIP spoja specifičnog za MTB dok istovremeno smanjuje njegov otpor kotrljanja. Primjena šljunka zahtijeva dobru brzinu i sposobnosti vožnje na cesti, iz tog su razloga naši inženjeri prilagodili značajke smjese prema boljoj energetskoj učinkovitosti uz mali kompromis u prianjanju, rezultat je predvidljiva smjesa sa solidnim performansama na cesti i izvan nje.

STRUKTURA

Mudrom inženjerskom kombinacijom tehnologija proizašle iz ojačanih kućišta specifičnih za ceste s kućištima specifičnim za MTB kako bi dobili najnaprednije šljunčano kućište čije se performanse postižu upotrebom posebnih ojačanja od tkanine i debljih slojeva gume na određenim područjima gume. Na cesti je većina uboda uzrokovana prodorom oštrih predmeta, dok su izvan ceste najčešći ubodi uzrokovani posjekotinama bočnih stijenki, iz tog razloga TechWALL Gravel ima tkaninu od 120 tpi otpornu na rezove po cijelom obodu gume, nudeći osjećaj mekoće vožnje.
Težina (proizvođačka specifikacija): 510 gr
boja

Crna

Veličina kotača

,

Namjena