fbpx
-25%
, , , ,

GUMA PIRELLI P ZERO RACE TLR 700X30C

Pirelli
Dostupnost:

Na zalihi


Najniža cijena u 30 dana: 84,90 s PDV-om
Snižena cijena: 63,68 s PDV-om

Na zalihi

  • 700x30C
  • 120TPI
  • Folding
  • SmartEVO Compound
  • SpeedCORE
  • Tubeless Ready
Nova generacija PZERO Race TLR je najučinkovitija guma u Pirelli portfelju kao i prva guma s tehnologijom bez zračnica u potpunosti proizvedena u Italiji. Uvođenje nove tehnologije SPEEDCORE u kućište od 120 tpi, uključuje upotrebu sloja smjese pomiješane s aramidom koji prekriva unutarnji sloj gume, poboljšavajući glatkoću i otpornost gume.
Rezultat: manje kruta, ali brža guma.
Smjesa, s druge strane, zadržava istu naprednu tehnologiju SmartEVO, koju dijeli s ostalim gumama visokih performansi u PZERO ponudi

SPOJ

Do sada najnaprednija trkaća kemijska formulacija za cestovnu upotrebu, nastala je iz iskustva Pirellija u motosportu i suradnje s tvorničkim World Tour timovima. Novi SmartEVO Compound ima jednokomponentnu formulaciju koja se temelji na tri različita polimera, od kojih svaki pruža suprotne performanse u savršenoj mješavini.
Napredna mješavina polimera s ‘pametnim’ ponašanjem ključni su elementi spoja SmartEVO, koji osigurava bolje prianjanje i otpor kotrljanja u svim vremenskim uvjetima. SmartEVO Compound je kemijska formulacija visokih performansi razvijena za moderni cestovni biciklizam, od svakodnevnog treninga do utrka World Tour. SmartEVO Compound ekskluzivna je značajka serije P ZERO™

STRUKTURA

Cestovno kućište najboljih performansi spremno za tubeless, s jedinstvenim dizajnom koji dodaje aramidnu traku unutar gumenog sloja gume. Ova nova struktura dodaje snagu i potporu kućištu gume, ali zadržava osjećaj mekoće za minimalan otpor kotrljanja i maksimalno prianjanje, u usporedbi s gumama s punom aramidnom konstrukcijom od ruba do ruba.
Guma također ima najlonsko kućište od 120 tpi za dodatnu zaštitu od bušenja i maksimalnu sigurnost.
SPEEDCORE je nova tehnologija koja čeka patent
SPEEDCORE je za ekskluzivnu upotrebu modela PZERO Race s tehnologijom bez zračnica
SPEEDCORE je izbor World Tour Factory timova
Težina: 310g (proizvođačka specifikacija)
boja

Crna

Veličina kotača

Namjena