fbpx
-25%
, , , ,

Guma Pirelli P ZERO™ Race TLR Folding 700x26C

Pirelli
Dostupnost:

Na zalihi


Najniža cijena u 30 dana: 84,90 s PDV-om
Snižena cijena: 63,68 s PDV-om

Na zalihi

  • 700x26C
  • 120TPI
  • Folding
  • SmartEVO Compound
  • SpeedCORE
  • Tubeless Ready
Nova generacija PZERO Race TLR je najučinkovitija guma u Pirelli portfelju kao i prva guma s tehnologijom bez zračnica u potpunosti proizvedena u Italiji. Uvođenje nove tehnologije SPEEDCORE u kućište od 120 tpi, uključuje upotrebu sloja smjese pomiješane s aramidom koji prekriva unutarnji sloj gume, poboljšavajući glatkoću i otpornost gume. Rezultat je manje kruta, ali brža guma. Smjesa, s druge strane, zadržava istu naprednu tehnologiju SmartEVO, koju dijeli s ostalim gumama visokih performansi u PZERO ponudi.
SPOJ, KUĆIŠTE, TEHNOLOGIJE
Koja je tajna Pirelli guma? Pogledajmo neke od tehnologija izvedenih iz motosporta primijenjenih na Pirelli biciklističke gume.
SPOJ

Do sada najnaprednija trkaća kemijska formulacija za cestovnu upotrebu, nastala je iz iskustva Pirellija u motosportu i suradnje s tvorničkim World Tour timovima. Novi SmartEVO Compound ima jednokomponentnu formulaciju koja se temelji na tri različita polimera, od kojih svaki pruža suprotne performanse u savršenoj mješavini. Napredna mješavina polimera s ‘pametnim’ ponašanjem ključni su elementi spoja SmartEVO, koji osigurava bolje prianjanje i otpor kotrljanja u svim vremenskim uvjetima. SmartEVO Compound je kemijska formulacija visokih performansi razvijena za moderni cestovni biciklizam, od svakodnevnog treninga do utrka World Tour. SmartEVO Compound ekskluzivna je značajka serije P ZERO™
STRUKTURA

Cestovno tubeless ready kućište najboljih performansi u našoj ponudi, s jedinstvenim dizajnom koji dodaje aramidnu traku unutar gumenog sloja gume. Ova nova struktura dodaje snagu i potporu kućištu gume, ali zadržava osjećaj mekoće za minimalan otpor kotrljanja i maksimalno prianjanje, u usporedbi s gumama s punom aramidnom konstrukcijom od ruba do ruba. Guma također ima najlonsko kućište od 120 tpi za dodatnu zaštitu od bušenja i maksimalnu sigurnost.
SPEEDCORE je nova tehnologija koja čeka patent
SPEEDCORE je za ekskluzivnu upotrebu modela PZERO Race s tehnologijom bez zračnica
SPEEDCORE je izbor World Tour Factory timova
Težina: 275 g (proizvođačka specifikacija)
boja

Crna

Veličina kotača

,

Namjena