fbpx
-25%
, , , ,

GUMA PIRELLI SCORPION™ E-MTB M TLR 27.5×2.6

Pirelli
Dostupnost:

Na zalihi


Najniža cijena u 30 dana: 79,90 s PDV-om
Snižena cijena: 59,93 s PDV-om

Na zalihi

  • 27.5X2.6
  • 60 TPI
  • Folding
  • Smart Grip Gravity
  • HyperWall
  • Tubeless Ready
Scorpion™ E-MTB M je specifična guma za e-mountain bicikle s najsvestranijim karakteristikama za trail i enduro upotrebu: dizajnirana za svakodnevnu vožnju lokalnim stazama i utrke tijekom vikenda. Performanse Scorpion™ E-MTB M su konstantne tijekom vremena i njihovo ponašanje je lako predvidjeti, što ih čini savršenim i svestranim.

SPOJ, KUĆIŠTE, TEHNOLOGIJE
Koja je tajna Pirelli guma? Pogledajmo neke od tehnologija izvedenih iz motosporta primijenjenih na Pirelli biciklističke gume

SPOJ

SmartGRIP Gravity Compound je opcija spremna za utrke iz asortimana Scorpion™ MTB, to je formulacija proizašla iz desetljeća motocross znanja i dragocjenih povratnih informacija bivših svjetskih prvaka u spustu.
– Mekša smjesa
– Otporna na trganje
– Bolje prianjanje u svim vremenskim uvjetima
– Visoka stabilnost i kontrola pri velikim brzinama
– Jednokomponentna formulacija
SmartGRIP Gravity je odgovor za sve bicikliste u potrazi za pouzdanom gumom za bilo koju vrstu staze, bilo da se radi o treningu ili utrci, zahvaljujući svojim stalnim performansama u različitim uvjetima i tijekom vremena

STRUKTURA

HyperWALL je novo posebno kućište za e-MTB koje poboljšava upravljivost i zaštitu od probijanja pri niskom tlaku napuhavanja, što su ključne značajke terenske gume namijenjene gravitaciji i e-MTB. Ova nova konstrukcija je izravno izvedena iz iskustva Pirellija u Motocrossu: ima debeli gumeni umetak čvrsto povezan s rubom sa slojem tkanine koji povećava stabilnost samog ruba (+10%) i štiti gumu od priklještenja za 50%. Rezultat je razina stabilnosti i čvrstoće koja se može usporediti s gumama za spust bez njihove tipične težine.
Kućište HyperWALL tada je sposobno nositi se s okretnim momentom i opterećenjem težine modernih e-bicikala za neusporedivo iskustvo vožnjeTežina: 950g (proizvođačka specifikacija)
boja

Crna

Veličina kotača

Namjena