fbpx
-25%
, , , ,

GUMA PIRELLI SCORPION ENDURO M TLR 29×2.60 HardWall

Pirelli
Dostupnost:

Na zalihi


Najniža cijena u 30 dana: 74,90 s PDV-om
Snižena cijena: 56,18 s PDV-om

Na zalihi

  • 29×2.60
  • 60TPI
  • Folding
  • SmartGRIP Gravity Compound
  • HardWALL
  • Tubeless Ready

Scorpion™ Enduro M je najsvestranija enduro guma u Pirelli asortimanu, dizajnirana za bilo koju vrstu upotrebe: svakodnevnu vožnju na lokalnim stazama i utrke vikendom; posebna guma koja pruža stalne performanse i predvidljivo ponašanje tijekom cijelog životnog vijeka.

SPOJ, KUĆIŠTE, TEHNOLOGIJE
Koja je tajna Pirelli guma? Pogledajmo neke od tehnologija izvedenih iz motosporta primijenjenih na Pirelli biciklističke gume
SPOJ

SmartGRIP Gravity Compound je opcija spremna za utrke iz asortimana Scorpion™ MTB, to je formulacija proizašla iz desetljeća motocross znanja i dragocjenih povratnih informacija bivših svjetskih prvaka u spustu.
– Mekša smjesa
– Otporna na trganje
– Bolje prianjanje u svim vremenskim uvjetima
– Visoka stabilnost i kontrola pri velikim brzinama
– Jednokomponentna formulacija
SmartGRIP Gravity je odgovor za sve bicicikliste u potrazi za pouzdanom gumom za bilo koju vrstu staze, bilo da se radi o treningu ili utrci, zahvaljujući svojim stalnim performansama u različitim uvjetima i tijekom vremena
STRUKTURA

HardWALL je ojačana MTB obloga koja ima zaštitu od perle do ruba zajedno s umetkom od tvrde gume iznad ruba što ga čini konstrukcijom sposobnom nositi se s najagresivnijim stilovima vožnje. Višestruko ojačanje integrirano s karkasom pruža čvrstu potporu pri vožnji s niskim tlakom napuhavanja, posebno zahvaljujući debelom gumenom umetku koji lako podnosi velika opterećenja i sprječava priklještenja. Rezultat je kućište brdskog bicikla od 60 tpi koje je vrlo stabilno pri niskom tlaku napuhavanja, povećavajući njegovu pouzdanost i kvalitetu vožnje.
Kućište HardWALL je posebno dizajnirano za trail i enduro vožnju.
Težina: 1100g (proizvođačka specifikacija)
boja

Crna

Veličina kotača

Namjena