fbpx
,

Hlače s tregerima GIANT Sport Thermo, crna

Giant
Dostupnost:

Nema na zalihi


Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

• Uz TransTextura™ tehnologiju proizvodnje materijala stvorene su savršene biciklističke duge hlače, dovoljno se rastežu, biciklistima anatomski odgovaraju, a ugoda i toplina tijekom treninga je zajamčena zahvaljući vunenoj tkanini
• SportComfor™ tehnologija osigurava cijelodnevni dobar osjećaj, zahvaljući kombinaciji različitih materijala, unutrašnjost je dodatno tretirana kako bi se postigla antibakterijska površina
• Anatomska konstrukcija
• Reflektirajuće površine
• Trkaći izgled
• UPF 50 zaštita od sunca

 

TEHOLOGIJA: 
 

* SPORTCOMFOR™ CHAMOIS
-> Posebno obrađena površina tkanine, dodatna gustoća materijala, a na bitnim mjestima mrežasta površina. Savršena kombinacija za konstantnu fluktaciju zraka kao i za ugodan osjećaj tijekom cijele vožnje, zahvaljujući vrhunskom anatomski stezniku.
TRANSTEXTURA™ 


​-> TransTextura™  tehnologija, primijenjuje se prilikom izrade sportske odjeće. Tkanina sama po sebi osigurava kontinuirano disanje kože i eliminaciju vlage. Prilagdodljivost čovjekovom tijelu je najvažnjiji faktor prilikom izrade sportske odjeće, a u ovom slučaju vlaga se brzo prenosi sa kože na površinu odjeće koja je potpuno prilagođena za brzo isparavanje i sušenje.
THERMTEXTURA™ FABRIC


-> Izolira vlagu zahvaljujući posebnoj gustoći materijala, površina sa vunenim elementima omogućuje zadržavanje topline. Materijal skladno diše, a zadržava temperaturu i nakon nekoliko sati treninga. 

SKU: 266573ba07bc Kategorije: ,
Odaberi veličinu

, ,

boja

Crna

Dužina nogavica

Spol

Vrsta proizvoda

brands