fbpx
-50%
, , ,

Kaciga GIANT Rivet, bijela boja

Giant
Dostupnost:

Na zalihi


Najniža cijena u 30 dana: 106,20 s PDV-om
Snižena cijena: 53,09 s PDV-om

GIANT Rivet kaciga za cestovni biciklizam nastala nakon velikog broja testiranja u zračnom tunelu. Namijenjena je natjecateljski nastrojenim vozačima koji traže i najmanji element aero prednosti – savršeno pristajanje kacige, dovoljno ventilacijskih otvora za fluktuaciju zraka i malenu težinu.

Razvoj Rivet kacige nastala je zahvaljujući skupini francuskih inženjera, a na razvoj je uvelike utjecala računalna dinamika fluida i poseban dizajn koji osigurava bitno manji koeficijent otpora, a rezultat je manja potrošnja energije i manji utjecaj bočnih vjetrova i sl.

Kada dođemo do ključnog smanjenja otpora zraka i smanjimo potrošnju snage biciklista, postigli smo savršenu aerodinamiku koja daje ogromnu prednost.

Pažljivo raspoređeni AeroVent ventilacijski otvori postavljeni su na suprotnim pozicijama biciklističke kacige kako bi zrak kanalima prolazio cijelom duljinom.

Cinch Pro™ sustav fiksiranja za potpunu zaštitu, podršku i komfor. U unutrašnjosti kacige veliki mekani antibakterijski jastučići.

 

● lagana, aerodinamična, za vrhunske rezultate

● mogućnost postavljanja u različite položaje uz maksimalno očuvanje aerodinamike

● ESS (Elements Strap System) sustav za postavljanje kacige na glavu koji se sastoji od dva elementa Giantov CINCH PRO™ sustav i LiteForm sustav za veći komfor i bolje fiksiranje kacige

 

 

boja

Bijela

Vrsta proizvoda

Spol

Odaberi veličinu