fbpx
,

KOMPRESIJSKE ČARAPE PRS V3.0 TRAIL SMART CRNE T4

COMPRESSPORT
Dostupnost:

Nema na zalihi


15,93 s PDV-om

Nema na zalihi

Preletite staze uz biomehaničku prednost Compressport Pro Racing V3.0 čarapa za trčanje po stazi.

Ovo je popularna, lagana kompresijska čarapa za sve, od elitnih sportaša koji sudjeluju u ultra-trail utrkama do rekreativnih trail trkača koji to rade iz ljubavi prema prirodi.

Borba s prirodnim terenom dolazi bez napora uz krila stabilnosti. Ova dva vanjska stabilizatora imaju poseban dizajn krila za maksimalnu snagu i stabilnost kada vaša stopala dodiruju tlo. Oni doprinose jedinstvenom izgledu i agresivnom stilu čarapa.

Koja je tajna koja ove tehničke čarape čini onima koje treba pobijediti? Imaju vrhunske tehnologije za maksimalnu udobnost i performanse, osiguravaju optimalnu cirkulaciju i poboljšavaju oporavak.

Ovo bitno ažuriranje pruža vrhunsku zaštitu, prozračivanje i omogućuje vam da dulje trčite bez bolova i umora.

Prednosti:
– Svestran kako bi zadovoljio zahtjeve trail trkača i ultra-trail trkača.

– Krila stabilnosti za vrhunsku podršku u borbi s ekstremnim stazama.
– Višenamjenske 3D točke strateško su postavljene za zaštitu od udara i apsorpciju, ventilaciju i vuču otpornu na klizanje. Minimiziraju pritisak i trenje Ahilove tetive.
– Totalni ekstrakt vode – bilo da pada kiša ili se znojite od oluje, čarape neće zadržavati vlagu i aktivno dopuštaju njeno oslobađanje.
– Rasterećenje pritiska oko potkoljenice zahvaljujući gornjoj vrpci koja je bez elastike i šavova.
– Maksimalni protok zraka i udobnost zahvaljujući dizajnu ventilacijskih traka. Uklanja vruće točke kako bi spriječio da se vaša stopala osjećaju kao da su u plamenu tijekom dugotrajnih treninga.
– Bešavna kutija za prste za zaštitu od žuljeva i za smanjenje trenja. Omotava vaš nožni prst bez stiskanja ili pritiska na stopalo. Ostavlja puno prostora za prirodno rasklapanje nožnih prstiju i pruža pojačanu zaštitu palca.
– Kompresija luka jača vaš luk i pokreće cirkulaciju krvi ergonomskim i anatomski ispravnim pristajanjem. Čvrsto drži vaše stopalo i pomaže u jačanju držanja.
– Podrška za luk od 360 stupnjeva – kritična tehnologija za tehničke i izazovne vožnje na cestama i stazama. Maksimizira podršku, stabilnost i oporavak, uključujući i na dugim spustovima.
– Acu pritisak stimulira cirkulaciju krvi masirajući različite točke potplata.
– OEKO-TEX certifikat – proizveden bez štetnih kemikalija i vlakana kako bi podržao zdravlje vaše kože.

SKU: 790338 Kategorije: ,
brands