fbpx
-30%
, , ,

KOMPRESIJSKE NAVLAKE ZA LISTOVE CRVENE T4

COMPRESSPORT
Dostupnost:

Nema na zalihi


Najniža cijena u 30 dana: 35,70 s PDV-om
Snižena cijena: 24,99 s PDV-om

Nema na zalihi

ZA SNAGU

Kompresna navlaka čvrsto drži cijelu skupinu mišića, čime se ograničavaju šokovi koji mogu uzrokovati mikroozljede u mišićima i dovesti do grčeva i umora. Suženjem krvotoka dolazi do brže cirkulacije, te brže oksigenacije i djelotvorne detoksikacije mišića.

ograničeni šokovi mišića
odgoda umora i bolova
brža oksigenacija
detoksikacija
Navlake za listove možete staviti i puno prije treninga. Njihov pozitivan učinak osjetit ćete vrlo brzo. Triatlonci i plivaju s ovim navlakama jer one čvrsto stoje na nogama i nimalo ne ometaju kretanje. Glatke su, bez šava, vrlo meke i udobne, stoga ih nećete ni osjetiti na koži.
ZA REGENERACIJU

Kompresijske navlake pozitivno djeluju na proces i duljinu obnove mišića. Sportaš se i nakon vrlo zahtjevnih natjecanja može brže vratiti sljedećem treningu.
djelotvorna detoksikacija mišića
brža oksigenacija
smanjenje bolova i mogućnosti nastanka grčeva
brža cjelokupna obnova mišića
Inovacija

Klasične kompresijske navlake za listove na gornjem dijelu sada imaju K-PROTECT koji štiti ligamente koljena od ozljeda na zahtjevnim terenima. Ergonomski oblikovana navlaka djeluje kompresijski na prednjem dijelu koljena i učvršćuje ligamente, što znači da se sportaš može potpuno usredotočiti na teren pred sobom. Također, smanjuje bolove u nogama uzrokovane zahtjevnim treninzima ili natjecanjima.

Informacije

uvijek pažljivo birajte veličinu pomoću tablice – ako su vaše mjere na granici jedne veličine, odaberite sljedeću veću
U slučaju bilo kakvih nejasnoća, ne ustručavajte se kontaktirati nas.
navlake za listove preporučujemo sportašima s proširenim venama u nastanku i nakon ozljeda mišića (isključivo nakon konzultacije s liječnikom)
jednostavno održavanje – dovoljno je pranje u mlakoj vodi u perilici rublja na 30 stupnjeva, bez omekšivača; ne sušite u sušilici niti na izravnoj sunčevoj svjetlosti
sastav: 50% poliamid, 24% elastan, 26% poliester
proizvedeno u EU

brands