fbpx
-30%
, , , ,

Naočale Scott Shield Compact plava zlatna krom leća

Scott
Dostupnost:

Na zalihi


Najniža cijena u 30 dana: 106,20 s PDV-om
Snižena cijena: 74,34 s PDV-om

Na zalihi

TEHNIČKI PODACI
Štit, samo manji. Shield Compact optimiziran je za manja lica. Leća je 4 mm uža u odnosu na Shield, što okvir približava licu i osigurava najbolje pristajanje. Spreman za utrke i moderan, sve u jednom komadu. Spajajući cilindrični dizajn bez okvira s ogromnim vidnim poljem, kompaktne sunčane naočale Shield neprimjetno i udobno pokrivaju oči vozača.

TEHNOLOGIJE OKVIRA
Izmjenjive leće SCOTT Fusion Frame
Optimizirana integracija kacige
Neklizajući podesivi dio za nos
Neklizajući vrhovi sljepoočnica
Posebno pristaje za mala lica

TEHNOLOGIJE OBJEKTIVA
Kvaliteta leće SCOTT Precision Optics
Zaštita od udaraca
Maksimalno vidno polje
Iznimno velika pokrivenost leće
100% UV zaštita
SCOTT laserski ispis

DODATNI SADRŽAJ PAKIRANJA
Sportska torba i torba od mikrofibre

ŠIRINA OBJEKTIVA
140 mm

VISINA OBJEKTIVA
60 mm

DULJINA RUČKE
115 mm

TEŽINA CCA
33 g

TEHNOLOGIJE OKVIRA

SCOTT Precision Optics je oznaka kvalitete koja označava vrhunske materijale i inovativne proizvodne tehnike. Ova jedinstvena kombinacija omogućuje nam da ponudimo leće visokih performansi bez izobličenja najbolje kvalitete dostupne na tržištu. Sve SCOTT leće su optički projektirane za 100% filtriranje štetnih UVA/UVB zraka.

100% UV ZAŠTITA

Sve SCOTT leće su optički projektirane za 100% filtriranje štetnih UVA/UVB zraka.

MAKSIMALNO VIDNO POLJE

Udoban i precizan okvir je neophodan za održavanje koncentracije i osiguravanje optimalnog vidnog polja. Okvir je posebno dizajniran da leži što je moguće bliže vašem licu u usporedbi s konvencionalnim naočalama i osigurava šire vidno polje, bez efekta zasljepljivanja.

PODESIVI JASTUČIĆI ZA NOS

Podesivi dio za nos omogućuje stvarno usklađeno, individualno pristajanje. Kao što ne postoje dvije iste osobe, tako ni njihovi nosovi. Ovaj prilagođeni komad nudi vrhunsko prianjanje i besprijekornu udobnost.
OPTIMIZIRANA INTEGRACIJA KACIGE

Za optimalnu udobnost, geometrija okvira posebno je dizajnirana da dobro pristaje uz kacige koje imaju dodatnu pokrivenost oko sljepoočnice, dok kraći krakovi osiguravaju savršenu kompatibilnost sa sustavima za pristajanje kacigama.
RILSAN® CLEAR

Svi Scott okviri sunčanih naočala izrađeni su od 45% bio-baziranih polimera dobivenih iz zrna ricinusa, čime se pridonosi smanjenju našeg ugljičnog otiska i ovisnosti o fosilnim gorivima, uz zadržavanje visoke razine učinkovitosti.

brands

Vrsta proizvoda