fbpx
-30%
, , , ,

Naočale Scott Pro Shield crvena krom leća crna

Scott
Dostupnost:

Nema na zalihi


Najniža cijena u 30 dana: 127,00 s PDV-om
Snižena cijena: 88,90 s PDV-om

Nema na zalihi

TEHNIČKI PODACI
Dizajnirane za trkače, bicikliste i za brzinu. Posebni ventilacijski otvori pružaju vrhunsku ventilaciju bez žrtvovanja zaštite od vjetra za vaše oči. Upotpunjene sustavima pristajanja na nos i sljepoočnicu za bolju udobnost i pristajanje, sunčane naočale Pro Shield dovest će vašu viziju na višu razinu.

PRISTAJE
Za srednja do velika lica

TEHNOLOGIJE OKVIRA
Izmjenjive leće SCOTT Fusion Frame
Optimizirana integracija u kacigu
Neklizajući mekani jastučići za nos
Žičane drške Fit System
Neklizajući krajevi sljepoočnica

TEHNOLOGIJE OBJEKTIVA
100% UV zaštita
ACS Air Control System
Cilindrična leća
Iznimno velika pokrivenost leće
Maksimalno vidno polje
SCOTT CAT. S3 objektiv
SCOTT precizna optika Kvaliteta leće

DODATNI SADRŽAJ PAKIRANJA
Sportska torba i torba od mikrofibre

ŠIRINA OBJEKTIVA
133 mm

VISINA OBJEKTIVA
61 mm

DULJINA RUČKE
118 mm

TEŽINA CCA
32 g

TEHNOLOGIJE OKVIRA

PRECIZNA OPTIKA SCOTT

SCOTT Precision Optics je oznaka kvalitete koja označava vrhunske materijale i inovativne proizvodne tehnike. Ova jedinstvena kombinacija omogućuje nam da ponudimo leće visokih performansi bez izobličenja najbolje kvalitete dostupne na tržištu. Sve SCOTT leće su optički projektirane za 100% filtriranje štetnih UVA/UVB zraka.

100% UV ZAŠTITA

Sve SCOTT leće su optički projektirane za 100% filtriranje štetnih UVA/UVB zraka.

MAKSIMALNO VIDNO POLJE

Udoban i precizan okvir je neophodan za održavanje koncentracije i osiguravanje optimalnog vidnog polja. Okvir je posebno dizajniran da leži što je moguće bliže vašem licu u usporedbi s konvencionalnim naočalama i osigurava šire vidno polje, bez efekta zasljepljivanja.

ACS SUSTAV KONTROLE ZRAKA

ACS Air Control System je tehnologija koja je već dobro uspostavljena u Scott ponudi naočala. ACS ventilacija uključuje otvore za usis zraka na leći. Rezultat je sofisticirani sustav ventilacije koji pomaže u sprječavanju kondenzacije i zamagljivanja.

PODESIVI JASTUČIĆI ZA NOS

Podesivi dio za nos omogućuje stvarno usklađeno, individualno pristajanje. Kao što ne postoje dvije iste osobe, tako ni njihovi nosovi. Ovaj prilagođeni komad nudi vrhunsko prianjanje i besprijekornu udobnost.
OPTIMIZIRANA INTEGRACIJA KACIGE

Za optimalnu udobnost, geometrija okvira posebno je dizajnirana da dobro pristaje uz kacige koje imaju dodatnu pokrivenost oko sljepoočnice, dok kraći krakovi osiguravaju savršenu kompatibilnost sa sustavima za pristajanje kacigama.
RILSAN® CLEAR

Svi Scott okviri sunčanih naočala izrađeni su od 45% bio-baziranih polimera dobivenih iz zrna ricinusa, čime se pridonosi smanjenju našeg ugljičnog otiska i ovisnosti o fosilnim gorivima, uz zadržavanje visoke razine učinkovitosti.

brands

Vrsta proizvoda