fbpx
-30%
, , , ,

Naočale Scott Spur LS 2 leće fotosenzibilne siva/zelena

Scott
Dostupnost:

Na zalihi


Najniža cijena u 30 dana: 137,00 s PDV-om
Snižena cijena: 95,90 s PDV-om

Na zalihi

TEHNIČKI PODACI
Sunčane naočale SCOTT Spur predstavljaju korak dalje u učinkovitim naočalama. Inovativni dizajn, sa svojom XL lećom koja stvara savršeni štit, uvelike je usmjeren na zaštitu. Spur nudi maksimalnu pokrivenost kako bi zaštitio vaše oči od vjetra i raznih letećih krhotina s tla. Grane niskog profila posebno su dizajnirane da dobro pristaju uz kacige, nudeći dodatnu pokrivenost preko sljepoočnica za optimalnu udobnost. Dodatno, SCOTT Spur ima ELC sustav, koji vam omogućuje brzu i jednostavnu promjenu leća. Dolazi s rezervnom lećom, podesivim nastavkom za nos i tvrdom torbicom s vrećicom od mikrovlakana.

FIT
Optimizirane da pristaju srednjem do velikom licu

TEHNOLOGIJE OKVIRA
Izmjenjive leće SCOTT Fusion Frame
Optimizirana integracija kacige
Neklizajući podesivi dio za nos
Neklizajući vrhovi sljepoočnica
Posebno pristaje za mala lica

TEHNOLOGIJE OBJEKTIVA
Kvaliteta leće SCOTT Precision Optics
Zaštita od udaraca
Maksimalno vidno polje
Iznimno velika pokrivenost leće
ACS Air Control System
100% UV zaštita

DODATNI SADRŽAJ PAKIRANJA
Dodatna prozirna leća uključena, sportska torbica i torba od mikrovlakana

ŠIRINA OBJEKTIVA
135 mm

VISINA OBJEKTIVA
47 mm

DULJINA RUČKE
111 mm

TEŽINA CCA
34 g

TEHNOLOGIJE OKVIRA

SCOTT Precision Optics je oznaka kvalitete koja označava vrhunske materijale i inovativne proizvodne tehnike. Ova jedinstvena kombinacija omogućuje nam da ponudimo leće visokih performansi bez izobličenja najbolje kvalitete dostupne na tržištu. Sve SCOTT leće su optički projektirane za 100% filtriranje štetnih UVA/UVB zraka.

100% UV ZAŠTITA

Sve SCOTT leće su optički projektirane za 100% filtriranje štetnih UVA/UVB zraka.
ELC SUSTAV ZAMJENE LEĆA

Isporučene s dodatnom lećom, lakše je nego ikad prilagoditi svoj vid. Scottov novi ELC sustav – trebat će vam samo nekoliko sekundi da promijenite leće i nastavite vožnju s lećama koje su najbolje prilagođene svjetlu. Bolji vid, bolja udobnost, bolje performanse.

MAKSIMALNO VIDNO POLJE

Udoban i precizan okvir je neophodan za održavanje koncentracije i osiguravanje optimalnog vidnog polja. Okvir je posebno dizajniran da leži što je moguće bliže vašem licu u usporedbi s konvencionalnim naočalama i osigurava šire vidno polje, bez efekta zasljepljivanja.

PODESIVI JASTUČIĆI ZA NOS

Podesivi dio za nos omogućuje stvarno usklađeno, individualno pristajanje. Kao što ne postoje dvije iste osobe, tako ni njihovi nosovi. Ovaj prilagođeni komad nudi vrhunsko prianjanje i besprijekornu udobnost.
OPTIMIZIRANA INTEGRACIJA KACIGE

Za optimalnu udobnost, geometrija okvira posebno je dizajnirana da dobro pristaje uz kacige koje imaju dodatnu pokrivenost oko sljepoočnice, dok kraći krakovi osiguravaju savršenu kompatibilnost sa sustavima za pristajanje kacigama.
RILSAN® CLEAR

Svi Scott okviri sunčanih naočala izrađeni su od 45% bio-baziranih polimera dobivenih iz zrna ricinusa, čime se pridonosi smanjenju našeg ugljičnog otiska i ovisnosti o fosilnim gorivima, uz zadržavanje visoke razine učinkovitosti.

brands

Vrsta proizvoda