fbpx

Napitak Amacx Beet Shot 60ml

Amacx
Dostupnost:

Na zalihi


2,80 s PDV-om

Na zalihi


Sve serije proizvoda testirane su i certificirane od strane ovlaštenog laboratorija da ne sadrže zabranjene tvari.

Amacx Beet Shot sadrži nitrate za koje je dokazano da poboljšavaju performanse i izdržljivost, kao i eksplozivne napore. Kako bi se spriječilo stvaranje nitrozamina, dodaje se vitamin C. Amacx Beet Shot je vrlo ugodnog okusa i ima nizak sadržaj šećera i kalorija. Amacx Beet Shot idealan je za povećanje vaših performansi u trenucima najvećeg napora, a također može pomoći u poboljšanju sprinterskih performansi.

Nitrati su prirodni sastojci koji se uglavnom nalaze u korjenastom i zelenom lisnatom povrću. Unos nitrata može pridonijeti povećanju izdržljivosti za 1-5%. Rezultati također sugeriraju da unos nitrata može pridonijeti povećanju izlazne snage tijekom sprinteva.

  • 500 mg nitrata
  • 80 mg vitamina C
  • 60ml na shot
  • Nizak udio šećera i kalorija
  • NZVT certifikat

Nitrati doprinose povećanju performansi i sprinterskih performansi prije važnih utakmica.

1. SHOT SADRŽI 500 MG NITRATA I 80 MG VITAMINA C.
2. SOK OD CIKLE I EKSTRAKT AMARANTA IMAJU VISOK SADRŽAJ NITRATA.
3. NITRATI POMAŽU POVEĆATI PERFORMANS PRIJE TRENINGA/NATJECANJA.
4. NITRATI POMAŽU POBOLJŠATI SPRINTERSKE PERFORMANSE.
5. UNOS NITRATA MOŽE PRIDONIJETI POVEĆANJU IZDRŽLJIVOSTI ZA 1-5%.
6. NITRATI SU PRIRODNI SPOJEVI KOJI SE NALAZE U KORIJENSKOM I LISNATOM ZELENOM POVRĆU.

Upotreba:

Preporučena doza: uzmite 1-2 shota 2,5-3 sata prije treninga. Dobro utreniranim sportašima također je dobro da uzmu 1-2 shota nitrata dnevno 3-7 dana prije natjecanja kako bi se opskrbili nitratima. Prije upotrebe protresite. Maksimalno 2 shota dnevno.

Izbjegavajte korištenje antibakterijske vodice za ispiranje usta ili žvakaće gume tijekom cijelog razdoblja korištenja, a ne preporučuje se pranje zuba odmah nakon uzimanja kako se ne bi umanjio učinak.

Upozorenja: Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Čuvati u originalnom pakovanju na tamnom i suhom mjestu (8-25 °C), izvan dohvata male djece.

Sastav:

Voda (reverzna osmoza), koncentrat crvene cikle (15:1 koncentrirana), ekstrakt crvene cikle (beta vulgaris 15:1), askorbinska kiselina (vitamin C), konzervans (natrijev benzoat), kalijev sorbat.

Nutricionističke vrijednosti100ml60ml
Energetska vrijednost68 kcal41 kcal
Masti0g0g
Ugljikohidrati17g10.2g
od kojih šećeri1.5g0.9g
Bjelančevine0.16g0.1g
Sol0g0g
SKU: 111464 Kategorija:
brands

Vrsta proizvoda