fbpx

Napitak za oporavak 226ers Recovery Drink 1000g čokolada

226ers
Dostupnost:

Na zalihi


46,00 s PDV-om

Na zalihi


Sve serije proizvoda testirane su i certificirane od strane ovlaštenog laboratorija da ne sadrže zabranjene tvari.

226ers – RECOVERY DRINK SAMPLE BOX je kompletan napitak za oporavak nakon treninga ili utakmica koji sadrži do 40% visokokvalitetnog koncentrata sirutke. Regeneracijski napitak sadrži malu količinu šećera, samo 2 g, kako bi se spriječilo ometanje apsorpcije hranjivih tvari. Regeneracija nakon treninga ili natjecanja ključna je kako bi se što prije pripremili za nove treninge ili natjecanja. Oporavak je ključan kod uzastopnih treninga ili natjecanja (višednevna natjecanja).

RECOVERY DRINK sadrži 41 g proteina na 100 g proizvoda. Sadrži koncentrat sirutke koji se odlikuje visokom biološkom vrijednošću koja osigurava brzu i visoku apsorpciju svih potrebnih esencijalnih aminokiselina neophodnih za rast i obnovu. 43 g ugljikohidrata obnavlja zalihe glikogena koje se troše tijekom aktivnosti. Amilopektin je vrsta ugljikohidrata koji se dobiva iz krumpirovog škroba. Amilopektin karakterizira brza probavljivost i brza apsorpcija. Omjer proteina i ugljikohidrata u proizvodu je 1:1. U 226ers su odlučili dati posebnu važnost proteinima, koji su često zanemareni nakon treninga/natjecanja, ali su ključni za regeneraciju mišićnog tkiva.

Proizvod također sadrži 250 mg arginina, 1500 mg kreatina, 500 mg srednjelančanih triglicerida, tzv. MCT-a, te sjemenke lana. Arginin je prekursor dušikovog oksida NO i pridonosi povećanom protoku krvi i opskrbi mišića hranjivim tvarima. Također je neophodan za sintezu mišićnih proteina. Klinički je dokazano da kreatin doprinosi povećanju mišićne mase. Pomaže u poboljšanju performansi i smanjenju umora. Trigliceridi srednjeg lanca MCT su pojačivač energije tijekom treninga. MCT ulje poboljšava rad mozga, sprječava bolesti srca, smanjuje upale u tijelu, jača imunološki sustav i pomaže u snižavanju razine kolesterola.

Napici za oporavak sadrže mješavinu proteina i ugljikohidrata.

1. NAPICI ZA OPORAVAK SADRŽE SVE ŠTO JE POTREBNO ZA UBRZAVANJE OPORAVKA NAKON VJEŽBANJA.
2. PROTEIN SU VAŽNI ZA ODRŽAVANJE I RAST MIŠIĆNOG TKIVA I SPRJEČAVANJE KATABOLIZMA.
3. UGLJIKOHIDRATI SU VAŽNI ZA OBNAVLJANJE ZALIHA GLIKOGENA U JETRI I MIŠIĆIMA.
4. NAPICI ZA OPORAVAK TAKOĐER SADRŽE ELEKTROLITE KOJI STIMULIRAJU PROCES REHIDRACIJE NAKON TRENINGA.
5. VISOK UDIO AMINOKISELINA I L-LEUCINA, PRIDONOSI POVEĆANOJ SINTEZI MIŠIĆNIH PROTEINA.
6. NAPICI ZA OPORAVAK ČESTO TAKOĐER SADRŽE VITAMINE, MINERALE, KREATIN I DRUGE DODATKE ZA UBRZAVANJE OPORAVKA NAKON VJEŽBANJA.
SKU: 114504 Kategorija:
brands

Vrsta proizvoda