fbpx

Napitak za oporavak 6d Recovery Shake 1kg čokolada

6d
Dostupnost:

Na zalihi


45,00 s PDV-om

Na zalihi


Sve serije proizvoda testirane su i certificirane od strane ovlaštenog laboratorija da ne sadrže zabranjene tvari.

6d Sports Nutrition Recovery Shake idealan je dodatak prehrani za sve koji žele ubrzati oporavak i opskrbiti tijelo kvalitetnim proteinima, ugljikohidratima i elektrolitima.

Nakon intenzivnog treninga ili natjecanja, zalihe ugljikohidrata u mišićima i jetri su iscrpljene i potrebno ih je obnoviti. U isto vrijeme tijelo treba aminokiseline za regeneraciju mišića kroz sintezu proteina. Optimalan napredak zahtijeva učinkovit i brz oporavak nakon vježbanja, koji je određen sposobnošću sintetiziranja novih proteina nakon vježbanja.

Regeneracijski napitak sadrži posebnu matricu ugljikohidrata napravljenu od maltodekstrina, glukoze i fruktoze. Ugljikohidrati su važni za obnavljanje zaliha glikogena u jetri i mišićima. Zanimljivo je da kombinacija maltodekstrina, glukoze i fruktoze brže obnavlja glikogen u jetri i smanjuje vjerojatnost probavnih problema. Porcija sadrži 60 g ugljikohidrata.

Protein sirutke ubrzava sintezu mišićnog proteina. Proizvod sadrži 30 g proteina sirutke iz izolata sirutke koji se brzo apsorbira i lako probavlja. Izolat se smatra najčišćim izvorom proteina sirutke. Visoka doza aminokiseline L-leucin (3 g) povećava sintezu novih mišićnih proteina. Uspostavljanje ravnoteže tekućine i elektrolita također je bitno u procesu oporavka nakon treninga. Zahvaljujući visokoj koncentraciji soli (1200 mg natrija po litri), 6d RECOVERY SHAKE potiče proces rehidracije.

Napici za oporavak sadrže mješavinu proteina i ugljikohidrata.

1. NAPICI ZA OPORAVAK SADRŽE SVE ŠTO JE POTREBNO ZA UBRZAVANJE OPORAVKA NAKON VJEŽBANJA.
2. PROTEIN SU VAŽNI ZA ODRŽAVANJE I RAST MIŠIĆNOG TKIVA I SPRJEČAVANJE KATABOLIZMA.
3. NAPICI ZA OPORAVAK TAKOĐER SADRŽE ELEKTROLITE KOJI STIMULIRAJU PROCES REHIDRACIJE NAKON TRENINGA.
4. VISOK UDIO AMINOKISELINA I L-LEUCINA, PRIDONOSI POVEĆANOJ SINTEZI MIŠIĆNIH PROTEINA.
6. NAPICI ZA OPORAVAK ČESTO TAKOĐER SADRŽE VITAMINE, MINERALE, KREATIN I DRUGE DODATKE ZA UBRZAVANJE OPORAVKA NAKON VJEŽBANJA.
SKU: 111483 Kategorija:
brands

Vrsta proizvoda