fbpx
-30%
, , ,

PRORACING TRAIL HI KOMPRESIJSKA ČARAPA LJUBIČASTE T3

COMPRESSPORT
Dostupnost:

Nema na zalihi


Najniža cijena u 30 dana: 16,00 s PDV-om
Snižena cijena: 11,15 s PDV-om

Nema na zalihi

Trčanje je dio modnih sportova, mnoga dosadašnja natjecanja pokazala su nam da su najbolji dodaci za sigurno i udobno trčanje upravo oni iz Compressport-a. Njegova specijalnost u sportskoj obući, sportskim dodacima i sportskoj modi daje mu ocjenu od 25,1 bod od 100 naših najiskusnijih trkača, čini nas da mislimo da je vaš izbor Compressport Trail 2.1 – Unisex čarapa, ljubičasta boja, veličina 3 savršen. Bilo da se radi o Compressport Trail 2.1 Sock Unisex Purple Size 3, Dry Fit majicama, pamučnim majicama, čarapama, kratkim hlačama, hlačama, tajicama, ruksacima, Compressport odabire samo najbolje u cijeni i kvaliteti.

Nose ih svjetski prvaci i profesionalni sportaši, ove trkaće čarape nude maksimalnu udobnost, optimizaciju protoka krvi i biomehaničke prednosti. Maksimalne performanse i maksimalna lakoća.
Compressport ProRacing čarape nude dodatne prednosti prethodnim modelima i poboljšavaju performanse jer imaju poboljšane i ojačane ventilacijske zone i 100% bešavni prst. .

Osim prednosti Proracings čarapa:

.- Stimulacija krvotoka zahvaljujući akupresurnom učinku 3D.DOTs tehnologije.

.- 3D.DOTs smještene na stražnjoj strani štite Ahilovu tetivu. Oni koji se nalaze u malleolus kosti služe kao amortizer i sprječavaju udarce.

.- Neklizajuće, 3D.DOTs sprječavaju klizanje stopala.

.- Bešavne i bez gumica.

.- Piramidalni oblik potpore plantarnog luka poboljšava ergonomiju i učinkovitost čarapa.

Ova nova verzija uključuje nove tehnologije kao što je ultra-ventilacijska mreža koja povećava osjećaj lakoće i svježine, poboljšavajući zone ventilacije.

. Smanjenje utjecaja. Akupresura. prozračnost Ergonomski pristajanje. Proizvedeno u Europi

brands