fbpx
-25%
, , , ,

SHIMANO DISC KOČ.DEORE XT BL-8100L BR-8100F

Shimano
Dostupnost:

Na zalihi


Najniža cijena u 30 dana: 139,40 s PDV-om
Snižena cijena: 104,52 s PDV-om

Na zalihi

Vjerojatno najbolja i najvišenamjenskija kočnica od Shimana također postaje pionir u svojoj klasi u verziji M8100. Zahvaljujući širokom rasponu primjene i pouzdanosti, prvi je izbor za mnoge bicikliste.

Zahvaljujući tehnologiji Servo Wave, kočnica se ističe brzim odgovorom i vrlo jednostavnom kontrolom pritiska. Odzračivanje je vrlo jednostavno korištenjem jednosmjernog odzračivanja, ali je obično potrebno samo prilikom skraćivanja bužira. Novi raspored stezaljke daje vam nešto prostora na upravljaču. Ergonomski oblikovane poluge lako se upravljaju jednim ili dva prsta i mogu se prilagoditi bez alata. Shimano poluge za mijenjanje brzina s nosačem I-Spec EV mogu se pričvrstiti na poluge.

Kaliper Deore XT rješenje je za sve probleme s kočenjem. Snažno se hvata, ali se može vrlo precizno dozirati u kombinaciji s kočionom polugom BL-M8100. Konstrukcija je dizajnirana za brzo otpuštanje topline. Ovo se može dodatno podržati korištenjem ICE-Tech kočionih pločica s hladnjacima. To znači da su duži spustovi sigurna stvar. Pričvršćivanje je vrlo jednostavno zahvaljujući postmountu, a održavanje nije znanstvena fantastika s već spomenutim jednosmjernim odzračivanje.

Tehnički podaci:

Područje namjene: Cross Country, Maraton, Tour, All Mountain
Materijal kalipera: aluminij
Materijal kočione poluge: aluminij
Materijal kućišta: aluminij
Materijal vijaka za pričvršćivanje: čelik
Piston: 2
Montaža kočnica: Postmount
Preporučeni kočioni disk: RT-MT800 (opciono)
Medij za kočenje: mineralno ulje
Kočiona pločica: G03A Resin (organska)
Dizajn kočione poluge: 1 prst
Prilagodba dosega: da, putem kotača za podešavanje
Podešavanje pritiska: ne
Stezač: podijeljen
Boja: Crna

Težina prema proizvođaču: 284g

boja

Crna

Grupa

Vrsta proizvoda