fbpx
-30%
, , ,

SJEDALO SAN MARCO ASPIDE SUPERCOMF. DYN. NARROW

SAN MARCO
Dostupnost:

Nema na zalihi


Najniža cijena u 30 dana: 99,50 s PDV-om
Snižena cijena: 69,59 s PDV-om

Nema na zalihi

“ASPIDE je savršeno sjedalo i s estetske i s tehnološke točke gledišta. Ima vrlinu da zadovolji i najzahtjevnije bicikliste i nikada ne razočara one koji ga prvi put testiraju. To je lagano i udobno sjedalo koje osigurava izvanredne performanse. Dizajn je jedinstven: bitan oblik sinonim za laganu i udobnost. Ergonomija je redefinirana kroz posebnu studiju kako bi se pronašla savršena ravnoteža između potporne zone i olakšanja.

Verzija Supercomfort savršena je za nekoliko tipova korisnika:

1. Vozači koji ne provode puno vremena na biciklu. Ako u prosjeku vožnja ne traje više od 2 sata, bolje je koristiti više podstava; u ovom slučaju potkožno tkivo koje održava ne mora se prilagođavati dugotrajnom pritisku.
2. Vozači koji provode puno vremena na biciklu. Ako na sicu provedete više od 5-6 sati, potrebna vam je deblja podstava, s obzirom na vrijeme u kojem su potkožna područja podvrgnuta pritisku.
3. Za vozače koji preferiraju neravne terene i koriste Gravel bicikle, sjedalo Supercomfort bolje apsorbira vibracije uzrokovane neravnim površinama.

Aspide Supercomfort je razvijen uzimajući u obzir specifične komponente koje određuju razinu udobnosti. Promjenjiva debljina podloge ovisi o području potpore, kako bi se optimizirao dio koji dolazi u dodir sa kostima zdjelice.

Ovo sjedalo ima bočni profil površine za sjedenje sa središnjim udubljenjem većim od 5 mm koje je slično zakrivljenoj liniji. Iz tog razloga je naveden kao Waved sedlo. Preporuča se za osobe s ravnim leđima (retrovertirana zdjelica) i naglašenim lumbalnim lukom (antvertirana zdjelica).

Tračnica: mangan
Oklop: ojačan ugljičnim vlaknima
Pjena : Biopjena
Prevlaka: Microfeel
Dimenzije: 277 x 132 mm
Težina: 220 gr
Razina: dinamična”

brands

boja

Crna