fbpx

Tablete 226er Vegan Fat Burber 90 komada

226ers
Dostupnost:

Na zalihi


29,00 s PDV-om

Na zalihi


Sve serije proizvoda testirane su i certificirane od strane ovlaštenog laboratorija da ne sadrže zabranjene tvari.

226ers – VEGAN FAT BURNER je proizvod koji podržava korištenje masti za energiju. Sadrži ekstrakt zelenog čaja, zelene kave, L-karnitin, koru gorke naranče, cejlonski cimet, ekstrakt kajenske paprike i krom pikolinat. Doza također sadrži 37 mg kofeina, koji dolazi iz zelenog čaja i zelene kave. Proizvod je također pogodan za sve vegane i vegetarijance.

Zeleni čaj je bogat polifenolima, katehinima i EGCG. Glavni antioksidans u zelenom čaju, EGCG, inhibira enzim koji razgrađuje hormon norepinefrin. To je hormon koji utječe na gubitak masti u tijelu. Što je viša razina norepinefrina, to je jači signal i brža razgradnja viška masnoće. Zelena kava je bogata klorogenskom kiselinom koja ima pozitivan učinak na potrošnju i gubitak masti. Kora gorke naranče pomaže u kontroli težine potičući gubitak masnoće. Podržava metabolizam masti i ugljikohidrata.

Cejlonski cimet doprinosi održavanju normalne razine šećera u krvi. To znači da nema naglog pada šećera u krvi niti želje za hranom. Krom pikolinat doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata i održavanju normalne razine šećera u krvi. Kajenski papar sadrži kapsaicin koji pozitivno pridonosi mršavljenju. L-karnitin ubrzava korištenje masti kao primarnog izvora energije. To znači da tijelo koristi mast kao izvor energije i tako štedi zalihe glikogena.

Sagorjevači masti sadrže kombinaciju sastojaka koji pomažu bržem sagorijevanju masti.

1. FATBURNER PODRŽAVA BRŽE SAGORIJEVANJE MASTI ZA ENERGIJU.
2. SAGORJEVAČI MASTI UBRZAVAJU PROCES TERMOGENEZE.
3. SUZBIJAJU APETIT I SMANJUJU NAPADE GLADI.
4. SADRŽE KOFEIN, KARNITIN, ZELENI ČAJ I DRUGE POMOĆNE TVARI.
5. NAMIJENJENI SU ZA KORIŠTENJE PRIJE TRENINGA ZA POBOLJŠANJE PERFORMANSI I UBRZAVANJE SAGORIJEVANJA MASTI.
6. SAGORJEVAČI MASTI DJELUJU U KOMBINACIJI S VJEŽBANJEM I ZDRAVOM PREHRANOM.
SKU: 114510 Kategorija:
brands

Vrsta proizvoda