fbpx

Tablete 226ers Magnezij 90 komada

226ers
Dostupnost:

Na zalihi


17,50 s PDV-om

Na zalihi


Sve serije proizvoda testirane su i certificirane od strane ovlaštenog laboratorija da ne sadrže zabranjene tvari.

226ers – VEGAN MAGNEZIJ BISGLYCINATE sadrži Albion® kelirani magnezijev bisglicinat u kombinaciji s cinkom i vitaminom B6. Danas je većina minerala na tržištu u anorganskom obliku (oksidi, karbonati, sulfati itd.). Kelatni oblik magnezija karakterizira izuzetno visoka sposobnost apsorpcije, budući da se magnezij prenosi u stanice vezan za aminokiselinu.

Magnezijev bisglicinat apsorbira se do pet puta bolje od magnezijevog oksida. Ne razgrađuje se tijekom probave i stoga ne izaziva iritaciju u probavnom traktu, povećavajući bioraspoloživost. Kelirani oblici također ne zahtijevaju ionizaciju i neovisni su o pH, što rezultira poboljšanom apsorpcijom i visokom biološkom vrijednošću. Bioraspoloživost je mjera koliko je unesene hranjive tvari apsorbirano i dostupno za metabolizam. Ovo je važno jer se hranjive tvari prvo moraju učinkovito apsorbirati prije nego što postanu dostupne u tijelu.

Adekvatan unos magnezija posebno je važan za sve sportaše i rekreativce. Niska koncentracija magnezija može imati negativan utjecaj na kondiciju sportaša. Mangan doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, podržava normalan energetski metabolizam, ravnotežu elektrolita, podržava normalno funkcioniranje živčanog sustava, normalnu funkciju mišića, podržava sintezu proteina i funkciju kostiju.

Vitamin B6 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Cink podupire metabolizam makronutrijenata i masnih kiselina, normalno funkcioniranje živčanog sustava i štiti stanice od oksidativnog stresa.

Vitamini i minerali važan su dio zdrave svakodnevne prehrane.

1. VITAMINI I MINERALI PODRŽAVAJU NORMALNU FUNKCIJU IMUNOLOŠKOG SISTEMA.
2. ODREĐENI VITAMINI I MINERALI PODRŽAVAJU NORMALNO FUNKCIONIRANJE ŽIVČANOG SUSTAVA I ENERGETSKI METABOLIZAM.
3. DODATAK VITAMINA I MINERALA POSEBNO SE PREPORUČUJE SVIM AKTIVNIM OSOBAMA I SPORTAŠIMA.
4. DODAVANJE VITAMINA I MINERALA PREPORUČUJE SE SVIMA KOJI SU POD STRESOM.
5. SIMPTOMI NEDOSTATKA VITAMINA SU PAD OTPORNOSTI, RASPOLOŽENJA, SNAGE I ENERGIJE.
6. PREPORUČA SE UNOS VITAMINA, JER DANAŠNJA PREHRANA NE SADRŽI DOVOLJNU KOLIČINU VITAMINA I MINERALA, ŠTO DOVODI DO NJIHOVOG NEDOSTATKA.

Upotreba:

Uzmite 3 do 4 kapsule na dan.

Sastav:

Magnezijev bisglicinat 18%, sredstvo za glaziranje (hidroksipropil celuloza), cink citrat, piridoksin hidroklorid (vitamin B6).

 

Nutricionističke vrijednosti4 kapsulePDV (%)
Vitamin B60,84mg60%
Magnezij288mg76,80%
Cink6mg60%
SKU: 114509 Kategorija:
brands

Vrsta proizvoda