fbpx

Whey protein 6d 700g čokolada

6d
Dostupnost:

Na zalihi


58,00 s PDV-om

Na zalihi


Sve serije proizvoda testirane su i certificirane od strane ovlaštenog laboratorija da ne sadrže zabranjene tvari.

6d Sports Nutrition Whey Protein sastoji se od visokokvalitetnog izolata proteina sirutke s dodanim L-leucinom. Jedna porcija sadrži 29 g brzo apsorbirajućih proteina, 3 g aminokiseline L-leucin, samo 1,3 g ugljikohidrata i 0,7 g masti.

Trening snage važan je dio većine programa vježbanja. To se odnosi kako na vrhunske sportaše, tako i na rekreativce koji teže fit i zdravom tijelu. Cilj treninga snage je povećanje mišićne snage i mišićne mase. Kako bi se ograničio gubitak mišićne mase nakon treninga i povećala sinteza novih mišićnih proteina, važno je unositi dovoljno proteina nakon treninga snage. Protein također pridonosi održavanju mišićne mase u vrijeme nedostatka energije, primjerice tijekom niskokalorične dijete za mršavljenje.

Istraživanja su pokazala da je sinteza mišićnih proteina najveća nakon unosa 20-40g proteina. Uz količinu proteina vrlo je važan i sadržaj leucina u izvorima proteina. Dokazano je da je čak 3 g L-leucina potrebno za povećanje sinteze mišićnih proteina. L-leucin ima mnogo veći učinak na sintezu mišićnih proteina od bilo koje druge aminokiseline. Ovo je jedan od razloga zašto je protein sirutke najučinkovitiji u poticanju sinteze mišićnog proteina nakon treninga. Protein sirutke sadrži sve esencijalne aminokiseline i bogat je vrlo važnom aminokiselinom L-leucinom. Osim toga, aminokiseline iz proteina sirutke se najbrže probavljaju i apsorbiraju.

6d Whey Protein sastoji se od visokokvalitetnog izolata proteina sirutke s dodanim L-leucinom. Jedna porcija sadrži 29 g brzo apsorbirajućih proteina, 3 g L-leucina, samo 1,3 g ugljikohidrata i 0,7 g masti.

Protein su važni za održavanje i rast mišića.

1. PROTEINI SU VAŽNI ZA RAST I ODRŽAVANJE MIŠIĆNOG TKIVA.
2. DODAVANJE PROTEINA NAKON TRENINGA POKREĆE PROCES SINTEZE MIŠIĆNOG PROTEINA, SPRJEČAVAJUĆI RAZGRADNJU MIŠIĆNOG TKIVA.
3. PROTEIN JE NEOPHODAN ZA STVARANJE HEMOGLOBINA KOJI PRENOSI KISIK DO MIŠIĆA.
4. PROTEINI SU KLJUČNI ZA KONTROLU I ODRŽAVANJE RAVNOTEŽE TEKUĆINE.
5. SADRŽE VISOK UDIO AMINOKISELINA BCAA I GLUTAMINA. IMAJU KOMPLETAN AMINOKISELINSKI SASTAV.
6. WHEY PROTEINI SE BRZO APSORBIRAJU I PROBAVIJU.
SKU: 114501 Kategorija:
brands

Vrsta proizvoda